2024.04.19. - Emma

Meztelen fotóival zsarolják a focistát

Meztelen fotóival zsarolják a focistát
Egy ismeretlen focirajongó angol elsõ ligás labdarúgók meztelen képeit tölti fel a Twitter közösségi oldalra – valószínûleg zsarolni akarja õket. Már a rendõrség is nyomoz az ügyben.

Ügyes a fotós.

Az angol futballcsapatok vezetõi megtették a szükséges intézkedéseket, immár hivatalosan is keresik azt az ismeretlent, aki focisták pucér képeit tölti fel az egyik közösségi portálra, sõt, ügyvédek azon dolgoznak, hogy a fotókat eltávolítsák a világhálóról.
A legutóbbi „áldozat” a Manchester City és az angol válogatott kapusa, Joe Hart volt, akirõl egy hátulról, az öltözõben készült fotó került fel az internetre, de a walesi csatár, Craig Bellamy sem úszta meg, õt már hazai és idegenbeli találkozók elõtt is lekapta az egyébként nagyon ügyes lesifotós.

Hart fotója egyébként ezzel a szöveggel került fel a Twitterre: – Tökéletes nap volt számomra, amikor Joe Hartot meztelenül láthattam fürdés után az öltözõben...

Akadnak olyan játékosok is, akikrõl szintén készült fotó, de azokat egyelõre az ismeretlenség homálya fedi. Ám a nekik szánt üzenet nem maradt el, ebbõl gondolják az illetékese, hogy zsarolási szándék áll az ismeretlen elkövetõ tette mögött.

– Téged is felvettelek fürdés közben – írta a Manchester United játékosának, Michael Owennek.

– Phil, téged már legalább hússzor láttalak meztelenül – üzent Phil Neville-nek, az Everton focistájának.

A feltételezések szerint egyébként a lesifotós a Chelsea-nek és az Endemol nevû tévétársaságnak dolgozik, utóbbi szóvivõje azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy bármelyik munkatársuk ezzel foglalkozzon, és természetesen a Chelsea is elhatárolódik az ügytõl. A rendõrség abban az esetben kezd el nyomozni, ha bármilyek játékos feljelentést tesz, de nyilván erre sem kell sokáig várni./borsonline.hu/