2024.03.28. - Gedeon, Johanna

A terminátor zabigyereket csinált

A terminátor zabigyereket csinált
Hazugságban élt évekig a Terminátor, nemrégiben azonban kiderült a turpiszság.

A kemény terminátor is hibázott... és szépen le is bukott!

Brentwood — Alig több mint egy hete lett hivatalos: elválik Arnold Schwarzenegger (63) színész, exkormányzó és felesége, Maria Shriver (55), akinek az egykori Terminátor hosszú éveken keresztül hazudott.
Kiderült ugyanis, hogy a házvezetõnõjük 13 éves fiának nem más az apja, mint a férfi. Pedig úgy tûnt, az osztrák származású testépítõbõl hollywoodi csillaggá lett férfi és Kennedy unokahúga közé senki nem állhat, 25 év házasság alatt négy gyermeket neveltek fel. Kapcsolatuk megdönthetetlennek bizonyult, az asszony akkor is kiállt férje mellett, amikor a csillogó életet feladta a politikai karrier miatt.

A republikánus színekben kaliforniai kormányzóvá lett férfi azonban, úgy tûnik, csak prédikált az értékekrõl, õ maga nem volt képes betartani alapszabályokat, és hosszú éveken át hülyének nézte saját feleségét. Nem sokkal az ezüstlakodalom után azonban robbant a bomba, Maria Shriver szinte azonnal el is hagyta a férjét, ám sokáig úgy tûnt, a házasság még megmenthetõ. Esetleg a két fiatalkorú közös gyerek, Christopher (13) és Patrick (16) miatt megpróbálják megjavítani a helyrehozhatatlant.

Ám múlt pénteken az egykor újságíróként dolgozó asszony kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet. Shriver egyébként feltehetõen nagyon jól jár majd anyagilag a válással, Arnold Scwarzenegger ügyvédje ugyanis nyilatkozataiban többmilliós „végkielégítést" ígért a színész feleségének.

– Nagyon bánja a tettét, és tudja, hogy ezzel a nagylelkû összeggel sem lehet jóvá tenni semmit, hiszen Maria mindig is nagyon szeretetreméltó feleség volt – jelentette ki az ügyvéd, aki szerint egyik fél sem akar botrányos válást, az ügyet közös megegyezéssel zárnák le. Éppen ezért arra sincs sok esély, hogy az asszony elfogadja azoknak az ajánlatoknak az egyikét, amellyel könyvkiadók és produkciós cégek bombázzák, hogy írja meg az emlékiratait a házasságáról.


Házasságon kívül Mildred Baena, a házvezetõnõ mosolyogva öleli a kis Terminátort, Josephet


Boldog család Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger, gyerekeik, Cristopher (balra) és Patrick kedvéért sokáig megpróbálták helyrehozni a házasságukat