2024.04.20. - Tivadar

Halpedikûrre ment, felúszott a húgycsövén egy angolna

Halpedikûrre ment, felúszott a húgycsövén egy angolna
Tizenöt centis angolna úszott fel egy kínai férfi húgycsövén, miután kellemetlen fordulatot vett a férfi halpedikûr-kezelése. A sikamlós állat befele még befért, de nem tudott kijönni, három órán keresztül mûtötték a kínai férfit, mire ki tudták szedni az addigra már halott angolnát. “A férfi húgycsövének az átmérõje egy kicsit kisebb volt, mint az angolnáé, de mivel az angolnák elég csúszósak, ezért az állat bõre természetes síkosítóként viselkedett, és viszonylag könnyen fel tudott csúszni a péniszbe” - mondta Jin Wang sebész azután, hogy három óra alatt kioperált egy 15 centis angolnát a kínai Zsang Nan péniszébõl.
Nan egy szépészeti kezelésen, úgynevezett halpedikûrön vett részt, amikor megtörtént a kellemetlen baleset. A halpedikûr lényege, hogy bizonyos halfajok elõszeretettel megeszik a bõr elhalt hámrétegeit, így a bõr fiatalabb, szebb marad. Az eljárás Európában és az Egyesült Államokban több helyen tilos, mert azt mondják, nem túl higiénikus, hogy ugyanazok a halak rágják az egymás után érkezõ vendégeket. Ahol viszont végeznek ilyen beavatkozásokat, alapvetõen doktorhalakat használnak, Kelet-Ázsiában viszont népszerûek a különféle angolnatípusok is.



“Bemásztam a kádba, éreztem, ahogy az angolnák elkezdik csipkedni a bõrömet. Aztán hirtelen erõs fájdalmat éreztem, és észrevettem, hogy egy kis angolna bement a péniszem végébe. Próbáltam megfogni, és kihúzni, de az angolna túl csúszós volt, és eltûnt a péniszemben” - mesélte az 56 éves Nan.

A férfi ezután gyorsan elment a kórházba, hogy kiszedjék a húgycsövébõl az angolnát. A beavatkozás végül sikeres volt, de az angolna elpusztult közben.