2024.04.20. - Tivadar

Élõ adásban erõszakolta meg a Big Brother játékosa lakótársát

Élõ adásban erõszakolta meg a Big Brother játékosa lakótársát
A brazil Big Brotherben élõ adásban nézhette végig mindenki, ahogy az egyik szereplõ megerõszakolja eszméletlen, 23 éves versenytársát.

A rendõrség nyomozást indított az ügyben és elkezdtek vizsgálódni a Rio de Janeiro-i stúdiókban, ahol a showt forgatják. A feltételezett elkövetõt kizárják a játékból. A nézõket vasárnap kora hajnalban sokkolta, hogy a 31 éves Daniel Echaniz rámászott a 23 éves Monique Aminra, aki egy hatalmas esti bulin addig ivott, míg elvesztette eszméletét.
A férfimodellként dolgozó Echanizt az éjjellátó kamerák vették fel, amint bemászik a mélyen alvó Amina mellé, és félreérthetetlen matatásba kezd a takaró alatt. A lány egyszer sem mozdult az aktus alatt, a látottak alapján úgy tûnik, észre sem vette, mi történt, ezt támasztja alá az is, amit másnap reggel mondott a szerkesztõknek, akik kikérdezték az esetrõl: alig emlékezett valamire az estébõl.

A legnézettebb brazil showban történtek óriási felháborodást keltettek, a rendõrség bement a villába, ahol 3 órán keresztül kérdezték az erõszakot elszenvedõ lányt, majd kivitték orvosi vizsgálatra – tudta meg a Daily Mail belsõs forrásoktól. Szintén említett forrásoktól tudni, hogy a rendõrség azt követeli a reality-t gyártól Globo TV-tõl, hogy vagy állítsa le a múlt kedden kezdõdött showt, vagy zárja ki Echanizt: a csatorna kizárja a férfit.

A bizonyíték: Echaniz furcsán mozog, a nõ eszméletlen

„Vasárnap reggel óta elemezzük Daniel viselkedését, aki a jelek szerint megszegte a játék szabályait. A Big Brother a lehetõ legkörültekintõbben, úgy vizsgálta a viselkedését, hogy nem vont le azonnal megalapozatlan következtetéseket. A felvételek arról tanúskodnak, hogy megszegte a mûsor szabályait. Gondos elemzés után a programigazgatók úgy találták, hogy a versenyzõ éjszakai viselkedése abszolút elítélendõ” – ezt a nyilatkozatot közölte Pedro Bial, a show mûsorvezetõje. Ha bebizonyosodik, hogy megerõszakolta villatársát a modell, hattól tíz évig terjedõ börtönbüntetést kaphat. A Big Brother tizenkettedik szériája fut épp Brazíliában, átlag 8 millió ember nézi az adásokat.