2024.04.24. - György

Nagy hideg: Még több szex!

Nagy hideg: Még több szex!
Hiába fütyül odakint a jeges szél, vannak rekordhidegek és dübörögnek le hólavinák a Börzsönybõl, az ember ilyenkor se veszti el szexuális igényeit - derült ki gyors felmérésünkbõl.

Az elõnyök között megemlíthetõ, hogy a hideg eleve összebújásra sarkall, illetve a forró fürdõ igénye is nagyobb ilyenkor. Hátrány tud lenni a hideg esetleges lohasztó hatása és az ilyenkor gyakran állig betakarózó, vacogó fogú nõ is. És ha dübörög a fûtés, a büdösen izzadó testek sem mindig gerjednek egymásra.
Mivel tömeghisztéria tört ki annak ürügyén, hogy télen hideg van, megragadtuk az alkalmat, és felidézzük nagy nyári felmérésünket arról, miként hat a libidóra a kutya hideg. Nyári cikkünkbõl világosan kiderült, miben jobb a tél, mint a nyár: "Ott, ahol nincs meg a lehetõség a kiruccanásra, még nyomasztóbban hat, mint télen" – mondta júliusban Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus a sikertelen nyári flörtökrõl.

Az igazán hideg teleket alapvetõen az az érzés határozza meg, amikor az ember a szibériai légtömegek elõl fûtött, meleg helyiségbe jut. Ez jelentõs mennyiségû boldogsághormont szabadít fel, kinézve az ablakon pedig megállapíthatjuk, hogy míg odakint szakad a hó, addig bent boldogan ropog a gázkonvektor, és legalább nem jéghoteli körülmények között kell egymásra mászni.