2024.04.20. - Tivadar

Szex ment élõ adásban

Szex ment élõ adásban
Felháborodott hallgatók százai telefonáltak egy brit rádióadóhoz, miután élõ adásban olyan hangerõ mellett nézett pornófilmet a mûsorvezetõ, hogy még a zenét elnyomta.

A szigetországban népszerû Jazz FM szombat esti „Funky Sensation" címû mûsora jóval izgalmasabbra sikeredett, mint azt tervezték.

Sugárzás közben a mûsorvezetõ jócskán elengedte magát: hátradõlt a székében, és egy pornófilmet vetített le magának DVD-n.
Az aktusokkal teletûzdelt történet annyira megragadta a fantáziáját, hogy teljes hangerõn bömböltette a filmet, megfeledkezvén arról, hogy az élõ adásba is beszûrõdhetnek a hangok, amit több százezren hallgatnak. A nyögések, lihegések és sikolyok természetesen feltûntek a hallgatóknak, akik a Twitteren és telefonon jelezték nemtetszésüket a csatorna felé – adta hírül a Mirror brit napilap.

A rádiótársaság közleményt adott ki az eset után, amelyben sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt. Mike Vitti, a rádió programigazgatója hozzátette: komolyan veszik a vétséget, és fegyelmi eljárást indítanak a vétkes ellen.