2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Pornófilm zenét írt Snoop Dogg

Pornófilm zenét írt Snoop Dogg
Erica McLean és a Hustler közös filmjéhez, a The Flying Pink Pig 2 címû filmhez írt betétdalt Snoop Dogg. A hip-hop viszonylag ritka a pornófilmekben, a mûfaj ugyanis saját zenei mûfajt teremtett az évek során: a pornó groove-ot.

Snoop Dogg imádja a felnõttfilmes mûfajt, és nem csak nézni. Erica McLean és a Hustler közös, The Flying Pink Pig 2 címû filmjéhez készített a rapper egy betétdalt – írta meg a TMZ. A pornófilm szexmániás kajaszállítóról szól, a fõszerepekben a veterán Ron Jeremy, Sunny Lane, Andi San Dimas, Nicki Hunter, Sasha Heart, Cytherea, Tessa Taylor, Billy Glide, Liz Taylor, Victoria Larsen, Marco Banderas és Seth Gamble láthatók.
Snoop Dogg és a rendezõnõ egy éjszaka alatt írták meg a számot

"Szeretem Snoopot, õ az én földi angyalom" – mondta Erica McLean a Porn newsnak, hozzátette, a rapper és õ mindössze egy éjszaka alatt írták meg a dalt, és ezért nagyon hálás Snoopnak. "Vágom Erica filmjeit, hiszek benne és az õ vízióiban, akarom, hogy része legyek annak, amit õ csinál" – mondta Snoop Dogg, akitõl a pornórendezõnõ egy közös ismerõsükön keresztül kért szívességet.