2024.04.23. - Béla

Rohamosan romlik az állapota Jacko orvosának

Rohamosan romlik az állapota Jacko orvosának
A Michael Jackson megölése miatt elítélt Conrad Murray egészségi állapota rohamosan romlik a rossz börtönkörülmények miatt.

Azt sejteni lehetett, hogy nem bánnak majd kesztyûs kézzel Conrad Murray-vel a börtönben, ám ilyen ridegtartásra maga a doktor sem számított. Michael Jackson gyilkosát mindössze havonta engedik a ki a szabad ég alá, és tiszta alsónemût is csak hetente egyszer kap. Könyörgõ levélben kérte a bírótól átszállítását a szövetségi fegyházba.
A napfényhiány miatt teljesen elszürkült a bõre, a haja és körmei. Rengeteget fogyott, és kínzó fejfájásai vannak. Ez utóbbit Murray szerint agydaganat okozza, ám az igazgató nem hajlandó kivizsgáltatni. A haláldoktor így attól tart, hogy hónapokon belül elviszik vagy a körülmények, vagy pedig a daganat.

Ezért most könyörgõ levelet írt a bírónak, amiben az átszállítását kéri a megyei börtönbõl egy szövetségi fegyházba, hogy ott töltse le maradék idejét. Ami elég furcsa óhaj, tekintve, hogy az utóbbiban sokkal nagyobb a szigor, miután az igazán kemény bûnözõket ott tartják. Szóval ott sem várják majd luxuslakosztállyal.