2024.04.19. - Emma

14 év után különvált a sztárpár

14 év után különvált a sztárpár
Johnny Depp és Vanessa Paradis szakításáról év eleje óta sokat cikkeznek a lapok, így sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben köztük.

A pletykákat azonban hivatalosan is megerõsítette a sztár szóvivõje, így már biztos, hogy 14 év együttélés után elválnak útjaik. Amint közleményében a sajtóreferens hírül adta, békésen váltak el, és továbbra is barátok maradnak. Az okokról azonban nem nyilatkoztak, de sejteni lehet, hogy a 49 éves színész kicsapongó életvitele is közrejátszhat a kapcsolat megromlásában.
A párnak a közel másfél együtt töltött évtized alatt két közös gyermeke született: 1999-ben látta meg a napvilágot kislányuk, Lily-Rose Melody, 2002-ben pedig egy kisfiúval, John Jack Christopherrel bõvült a család. Bár eddig mindketten tagadták a híreket, mégis sokat elárult, hogy az utóbbi idõben nem mutatkoztak együtt a nyilvánosság elõtt: a színész a 2012-es Golden Globe-gálára egyedül érkezett, és egyes források már akkor arról számoltak be, hogy az ügyvédjét is felkereste, hogy a különválás részletei felõl érdeklõdjön.