2024.04.20. - Tivadar

Átvette nyereménylakását a megasztár fiatal gyõztese

Átvette nyereménylakását a megasztár fiatal gyõztese
Átvette rózsadombi nyereménylakását Radics Gigi, aki nem egyedül, hanem családjával költözik be a nyereménylakásba.

A verseny történetében az eddigi legfiatalabb gyõztes átvehette annak a lakásnak a kulcsait, amelyben az elkövetkezõ egy évben élhet majd. A korábbi nyertesek többé-kevésbé egyedül élvezték ki a saját lakás adta szabadságot, Radics Giginek ezt még egy darabig nélkülöznie kell, mivel kiskorú lévén családja is a Rózsadombra költözött.
Radics Gigi, a tehetségkutató idei aranyérmese családjával együtt beköltözött a gyõztesnek egy évig járó nyereménylakásba. Nagy nap volt ez az életükben, egy soha nem ismételhetõ "csoda", hiszen az erõs elhatározásának, az adottságainak, a sok-sok gyakorlásnak köszönheti a nyereménylakást. Szinte minden nap emlékeztetni fogja rá, ahogy hazamegy, s ez valahol nagyon jó, mert célt ad a többi fiatal számára is, hogy igen, érdemes küzdeni, érdemes hajtani, érdemes megpróbálni.

Persze nemcsak az õ életét könnyíti meg a fõvárosi élet, hisz ha Giginek menni kell valahova, akkor az azt jelenti, hogy valamelyik családtagjának szintén vele kell tartania, és ez az állandó utazgatás, ingázás bizony az elmúlt heteket alaposan felbolygatta. A költözés után viszont rengeteg idõt megspórolnak azzal, hogy egy-egy fellépés vagy interjú után nem Salgótarjánba kell visszajutni, csak a fõváros egyik legszebb kerületébe - árulta el Gigi a kulcsátadáskor, azt viszont érthetõ módon nem kötötte a nagyközönség orrára, hogy a hivatalos lakásavató bulira mikor és kikkel kerül sor.