2024.04.16. - Csongor

Lemezlovasként debütált Marenec Fruzsi és Sándor Orsi

Lemezlovasként debütált Marenec Fruzsi és Sándor Orsi
Fergeteges hangulatban állhatott a DJ pult mögé Marenec Fruzsi és Sándor Orsi. A SportKlub nemrégiben indult magazinmûsorának házigazdái a kézilabda válogatott Mikler Rolanddal pakolták a lemezeket egy népszerû szórakozóhelyen. Eddig ismeretlen terepen bizonyíthattak a megújult arculattal jelentkezõ SportKlub lányai. A mûsorvezetõi székbõl kiszakadva a Bed Beach DJ pultját vehette birtokba Marenec Fruzsi és Sándor Orsi. A Meztelenül címû sportmagazin duója a DJ-ként is tevékenykedõ kézilabda válogatott Mikler Rolandtól leshette el a lemezzsonglõrködés fortélyait.
A lányok remek hangulatot teremtettek az ismert kapussal a kézilabdások éjszakájának keretein belül. „Nagyon izgalmas volt kipróbálni magunkat a Dj pultban. Egy egészen más világba csöppentünk, az emberek másként néznek rád, te pedig az egész közönség fölé emelkedve szemlélheted a táncteret. Átérezhettük, hogy a pódiumon állva mekkora felelõssége van a lemezlovasnak, hiszen õ tartja kezében a hangulatot.” – mondta Marenec Fruzsi. „Roland igazán profi volt, egyáltalán nem kezelt minket amatõrként. Én a mikrofont a kezembe véve buzdítottam a tömeget, amíg Orsi a zenei alapok keverésében mélyedt el, szuper buli részesei lehettünk.”

„Bár nem tartom magam a bulik megszállottjának, a közös munka után azonban üdítõ kikapcsolódást jelentett a Bed Beach-en töltött néhány óra. Megtisztelõ volt, hogy Roland által nyerhettünk betekintést a DJ-szakmába, aki a sporthoz hasonlóan ebben is otthonosan mozog.” – mesélte Sándor Orsi, akihez testnevelõi diplomája kapcsán is meglehetõsen közel áll a sport. „Fruzsi mikrofont ragadott, míg én a háttérben ismerkedtem a keverõpult rejtelmeivel. Érdekes volt a hangulatfelelõs szerepébe bújni és egy egészen más oldalról szemlélni a partit.” ­– tette hozzá a modellként is ismert Orsi.

A lányok és Mikler Roland produkciója hamarosan látható lesz a Meztelenül címû mûsorban, ahol hazánk legjobb sportolóival találkozhatunk – kicsit másképp.