2024.04.24. - György

Egy ölelés mentette meg a kisfiú életét, pedig az orvosok már lemondtak róla

Egy ölelés mentette meg a kisfiú életét, pedig az orvosok már lemondtak róla
Egy érintés mentette meg az életét annak a kisfiúnak, akirõl már lemondtak az orvosok. A kis Adam a Royal Shrewsbury kórházban született 3,25 kilósan.

Alig volt egy napos, amikor étvágytalan lett, és köhögni kezdett. Nem sokkal késõbb leállt a légzése, és heves görcsrohamot kapott egy fertõzés miatt. Az agyát megtámadó baktériumok átvették az uralmat a szervezete felett, és a kisfiú kómába esett. A gyereket életmentõ gépekre tették, az orvosok azonban nem sok jóval kecsegtették a szülõket.
Charlotte és Chris Cheshire-nak azt mondták, búcsúzzanak el újszülött gyermeküktõl, mert biztosan abban, hogy már soha nem fog talpra állni.

Az anya ezután odament és karjába vette a kisfiát. Az addig eszméletlen gyerek az ölelés nyomán újra spontán életjeleket kezdett mutatni. A megdöbbent orvosok levették õt a gépekrõl, és arra biztatták az anyát, hogy tartsa minél többet a karjában. A kisfiú az elkövetkezõ néhány napokat anyja ölelésében töltötte, és felépült a fertõzésbõl.

Adam ma már 16 hónapos, és megtette elsõ lépéseit. Õ a mi kis csodánk, aki nem adta fel az életért vívott harcot - mondta Charlotte.