2024.04.24. - György

Paris Hilton segített egy rajongójának, hogy a férfi fedezni tudja orvosi költségeit

Paris Hilton segített egy rajongójának, hogy a férfi fedezni tudja orvosi költségeit
A szõke örökösnõt gyakran üresfejû, felszínes embernek titulálják, amit azonban egyik rajongójáért tett, az megcáfolja ezeket az elképzeléseket. Paris ugyanis 5000 dollárt, azaz több mint egy millió forintot adományozott egy izomsorvadásban szenvedõ férfinak.

A valóság show sztár, július elején találkozott, egy Los Angeles-i night clubban, Mike Oliverivel, akinek a története azonnal megérintette. Hilton kisasszony egy vaskos csekket írt újdonsült barátjának, hogy az fedezni tudja orvosi költségeit.
Oliveri videó üzenetben köszönte meg Paris nagylelkû segítségét: „Másfél héttel ezelõtt találkoztam vele. Azt gondoltam róla, hogy õ egy nagyon kedves ember. Barátok lettünk és küldött nekem 5000 dollárt, amivel megmentette az életemet, szó szerint. Paris, nagyra értékelem, amit értem tettél, igazán nem kellett volna ezt tenned. A barátságunk olyan értékes számomra, amit el sem tudsz képzelni. Van valaki, akivel beszélhetsz minden nap, aki megért, aki törõdik veled. Igazán értékelem, amit értem tettél, és remélem, az egész világ megérti, milyen nagyszerû ember is vagy. Szavakkal ki sem tudom fejezni, amit érzek. Csak annyit akarok mondani: Paris, szeretlek és nagyon köszönöm.”

Oliveri azt reméli, hogy a története segít másoknak abban, hogy megtudják, milyen is az igazi Paris Hilton: „Nagyon sok rossz és szörnyû dolgot mondanak Parisrõl a sajtóban, pedig nem olyan, mint amilyennek mindenki hiszi. Õ egy hihetetlen ember. Miért nem hagyja békén a média ezt a fantasztikus embert?”