2024.03.29. - Auguszta

Meghódította a Facebookot Eminem

Meghódította a Facebookot Eminem
A rapzene fehér királya elfoglalta méltó helyét a legnagyobb közösségi oldal trónján. Marshall Matters, vagy ismertebb nevén Eminem átlépte a bûvös 60 milliós rajongószámot a követõit tekintve, így megelõzte az eddigi csúcstartókat Lady Gagát és Rihannát is.

A 39 éves rapper a kilencvenes évek végén robbant be a legnagyobb sztárok közé, azóta pedig kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan ontja magából a slágereket. A 60 milliós rajongótábort a Facebookon eddig egyetlen sztárnak sem sikerült elérnie.
Eddig összesen hét lemezt adott ki, amelyekért 13 Grammy-díjat zsebelt be, de nemrég azt nyilatkozta, hogy már gõzerõvel dolgozik az új korongján, amelyen ezúttal is nagy szerepet kap csapata, a D12 legénysége. Marshall Matters-rõl egyébként kevesen tudják, hogy Oscar-díjat is kapott a 8 mérföld címû önéletrajzi mozi zenéjéért, amelynek õ volt a szerzõje. Mindezek tükrében nem meglepõ, hogy közel a negyvenhez, újult erõvel talán népszerûbb, mint valaha.

A 60 milliós rajongótábort a Facebookon eddig egyetlen sztárnak sem sikerült elérnie. Tény, hogy a második legnépszerûbb elõadó Rihanna csak félmillióval van lemaradva mögötte, Lady Gaga már csak 53 millió fanatikus imádóval bír, akik mindig értesülnek a legfrissebb akcióiról.