2024.04.23. - Béla

2 milliárdot nyert bingón a szerencsés angol férfi

2 milliárdot nyert bingón a szerencsés angol férfi
Minden idõk legnagyobb online bingó nyereményét, valamivel több mint 2 milliárd forintot vihet haza egy szerencsés férfi Angliában. A munkaügyi központban dolgozó John Orchard csak pár hete fedezett fel egy weboldalt, amely 200 különféle játékot kínál. Egy szerencsekerékhez hasonló bingó-játékot választott az oldalon, azzal játszott vasárnap délelõtt. Mindössze 30 pennyt, tehát körülbelül száz forintot kockáztatott – megtette a tétjét, majd legnagyobb megdöbbenésére 5,9 millió font, a jackpot teljes összege hullt az ölébe. A felesége elõször azt hitte, a bolondját járatják vele.
„Még mindig nem hiszem el, hogy ennyi pénz áll a házhoz. Ez teljesen meg fogja változtatni az életemet; még legalább 5 évig akartam dolgozni a munkaügyi központban, de a nyereménynek hála ez már a múlté" – fogalmazott.

Amikor aznap elmondta feleségének, Lindának az örömhírt, az asszony azt hitte, a bolondját járatják vele. Amikor a szerencsejátékot üzemeltetõ cég felhívta a férfit telefonon, Orchard átadta a kagylót feleségének; a hölgy csak ekkor hitte el a szerencséjüket.