2024.03.29. - Auguszta

A Beckham család visszaköltözik Londonba

A Beckham család visszaköltözik Londonba
Victoria Beckham döntése visszavonhatatlan: a család visszaköltözik Londonba.

Komoly oka lehet egy szülõnek, ha a tanév kellõs közepén veszi ki a gyerekeit az iskolából. A Beckham család is szigorú elvekhez igazodó, komoly döntést hozott: csemetéik eztán nem koptatják a Los Angeles-i iskola padjait, mert a család az angyalok városából átteszi székhelyét Londonba. Ez pedig kizárólag egy célt szolgál, Victoria Beckham karrierépítését. Az iskola ünnepélyes zászlófelvonással búcsúzott a Beckham családtól.
"Victoria nem tudja kézben tartani a jelentõs anyagi hasznot hozó divatvonalát Los Angelesbõl, hiszen annak központja egyébként is Londonban van" - kommentálta a család egy ismerõse a kialakult helyzetet.

"Victoria gyakran töltötte ébren az éjszakáit az idõeltolódás miatt - videokonferenciákon vett ugyanis részt, így intézte az otthoni ügyeit. Mindezt David miatt tette, hiszen férjének fontos volt, hogy a család vele együtt lehessen, míg õ a Los Angeles-i Galaxy csapatát segíti tanácsadóként. Csakhogy a kiszabott idõ letelt, fordult a kocka, most Victoria ügyei a fontosabbak, ezért költöznek vissza Angliába."

Victoria és David nem is gondolta volna, hogy az eltelt öt évben mennyire megkedvelték gyerekeiket az iskolában. "A karácsonyi szünet elõtti utolsó napon az iskola igazgatója az egész iskola elõtt jelentette be, hogy a Beckham gyerekek szünet után már nem térnek vissza, mert Londonban folytatják tanulmányaikat. Az iskola ünnepélyes zászlófelvonással búcsúzott a Beckham családtól - a szülõk pedig kissé elérzékenyülve ülték végig a búcsúztatót.

Most, hogy a család visszatér szülõföldjére, Victoria elszántan folytatja divatházának felvirágoztatását, Davidnek pedig átmenetileg az lesz a feladata, hogy menedzselje a család otthonteremtését. "Mindannyian izgatottan várják a visszatérést, bár a fiúk már most hiányolják Los Angeles-i barátaikat" - mesélte Victoria ismerõse.