2024.04.18. - Andrea, Ilma

Válságban van a sztárpár házassága

Válságban van a sztárpár házassága
Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones immár 13 éve tartó házassága egyes elmondások szerint, meginogni látszik. Hollywood egyik legstabilabb álompárjának hitt párosa most szüneteltetik kapcsolatukat, sõt Douglas már el is költözött.

A hírek szerint nem áll jól a szénája Michael Douglas és Zeta-Jones kapcsolatának, hiszen az Oscar-díjas színész-producer elköltözött otthonukból. Természetesen nem ment messzire, a közelben bérelt ki egy házat, hogy gyermekei, Dylan és Carys közelében maradhasson, és bármikor láthassa õket.
Feleségével azonban szinte egyáltalán nem találkozik. A színésznõ ráadásul az utóbbi idõben elég gyakran távol maradt olyan jeles eseményektõl, melyen férje oldalán kellett volna mutatkoznia. Ennek tetejébe nemrég bejelentették, hogy az idei Oscarra nem Douglasszal fog elmenni, hanem egy közeli barátjával. A sztár sajtósa annyival magyarázta a dolgot, hogy Michaelnek otthon kell maradnia, hogy vigyázzon a gyerekekre.

A bennfentesek elmondása szerint az elmúlt évek tragikus eseményei voltak olyan hatással mind Zeta-Jonesra, mind pedig Michaelre, hogy megmérgezték szerelmüket. Fia, Cameron Douglas kábítószer kereskedelem és birtoklás vádjával öt évre börtönbe került. Felesége pedig mániás depresszióban szenvedett és még idegösszeroppanást is kapott Douglas betegsége miatt.