2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Közeli rokonait is megdöbbentette az asszony új külseje

Közeli rokonait is megdöbbentette az asszony új külseje
Közeli rokonait is megdöbbentette egy amerikai asszony új külseje. A nõ, aki egész életében túlsúlyos volt, két év alatt tömegének több, mint a felétõl megszabadult.

A 49 éves Theresa Borawski gyerekkora óta hadilábon állt a kilókkal. A nõ már elsõ osztályban kétszer, olyan kövér volt mint osztálytársai, huszonévesen pedig alig bírt lábra állni súlyától. Még mielõtt betöltötte volna a harmincat, Borawski kerekesszélbe kényszerült extrém túlsúlya miatt. Az asszony két évvel ezelõtt több, mint 250 kilót nyomott.
47 évesen végül Borawski úgy döntött, megváltoztatja az életét. Kalóriaszámláló diétába kezdett és számûzte életébõl az édességeket és a gyorskajákat. A nõ azóta napi háromszor egészségesen étkezik, és cukros üdítõk helyett vizet iszik. Döbbenetes módon, ezzel a módszerrel az elmúlt 20 hónapban 125 kilót fogyott.

- Vékonyabb vagyok, mint 14 évesen voltam! Imádom az új alakom és az új életem! - nyilatkozta a nõ a riportereknek. - Az elmúlt két évben az összes családi találkozón megtörtént, hogy valamelyik rokon nem ismert fel és be kellett neki mutatkoznom – mondta nevetve Borawski.