2024.04.19. - Emma

Már a kifutón próbálgatja magát a Beckham házaspár 10 éves fia

Már a kifutón próbálgatja magát a Beckham házaspár 10 éves fia
A Beckham házaspár tízéves fia, Romeo a kifutón próbálja ki magát és nemrégiben szerzõdtette le a Burberry.

A divatház reméli, hogy újabb piacot hódíthat meg a fiatalembernek köszönhetõen, ugyanis a gyerekruhapiacon is szeretnének nagyobb darabot kihasítani a tortából. A kis Romeo az anyukája, Victoria szerint kifutóra termett. Az anyja úgy jellemezte fiát: elég csibész és elég sármos ahhoz, hogy meghódítsa a lányszíveket, és elég bátor ahhoz, hogy lazán végigsétáljon a kifutón.
A kisfiúval a divatház munkatársai is elégedettek, nagyon jól együtt tud dolgozni a fotósokkal, gyorsan megérti az instrukciókat és azt hozza, amit elvárnak tõle.

A srác természetesen apja sportos stílusát szereti a legjobban, és szemmel láthatóan örökölte apja önbizalmát. Nagyon vidám, állandóan mosolyog, és a divatház munkatársnõi szerint imádni valóak a kis gödröcskék az arcán.

A fotózás jól sikerült, a divatház szóvivõje szerint azt látják az emberek a fotókon, amit szerettek volna: jókedvû, derûs, gondtalan fiatalokat, akik szeretik az életet.

Elképzelhetõ, hogy a kis Romeo itt nem áll meg, és hamarosan egy fiúzenekarban látjuk majd viszont. Az anyukája nagyon ambiciózus és támogatja a gyerekei mindenfajta törekvését, amely a nyilvánossággal és a karrierrel kapcsolatos - állítják sokan.