2024.03.29. - Auguszta

Kiszáll a Nagy Duettbõl Csézy és Gesztesi Károly

Kiszáll a Nagy Duettbõl Csézy és Gesztesi Károly
Csézyt újabb tragédia érte: kedden meghalt imádott nagymamája. Az idõs asszony néhány hete kórházba került, az énekesnõ ekkor még bizakodott abban, hogy nagyija erõre kap és hazatérhet otthonába.

Erre azonban már nem került sor. Csézy tegnap maga osztotta meg a szomorú hírt rajongóival a közösségi oldalán, ahová azóta is özönlenek a részvétnyilvánítások. "Már nem jön többé... Köszönöm a Jóistennek, hogy megengedte nekem, hogy elkísérjem a nagyit az égi útjára" - írta az énekesnõ.
Csézy úgy érzi, képtelen szórakoztató mûsorban szerepelni, miután a napokban elhunyt a nagymamája. Vele együtt Gesztesi Károlynak is ott kell hagynia a versenyt.

Csézy duettpartnere az énekesnõre bízta a döntést, folytassák-e a versenyt. "Együtt érzek Csézyvel, és bár sajnálom, hogy nem folytathatjuk a mûsort, támogatom õt" – jelentette ki Gesztesi. A Nagy Duett producere, Illés Gabriella elmondta: még soha nem volt példa arra, hogy menet közben egy páros feladja a versenyt.

"A produkció osztozik Csézyvel a gyászában, természetesen megértettük és támogattuk a kérését. Nekünk, mûsorkészítõknek ugyanakkor hamar reagálnunk kellett a helyzetre. Hogy ez pontosan mit jelent, hamarosan bejelentjük, annyit azonban már elöljáróban el kell mondanunk, hogy mivel a versenyhelyzet megváltozott, ezért a szavazást 20-án éjféltõl huszonnégy órára lezárjuk, és a legutóbbi adástól érkezõ szavazatok árát jóváírjuk" - mondta a producer, aki azt is elárulta, hogy Gesztesi Károly vasárnap este az Egyedül nem megy címû számmal nyitja majd meg a mûsort, hogy méltóképpen elbúcsúzhasson a nézõktõl.