2024.04.25. - Márk

Nyolc év alatt elverték lottónyereményüket, még a házasságuk is ráment a nyereményre

Nyolc év alatt elverték lottónyereményüket, még a házasságuk is ráment a nyereményre
Roger Griffths és felesége, Lara valaha boldogan éltek, és szerették egymást.

Viszonyukat azonban megmérgezte a telitalálatos lottószelvényük, pontosabban az, hogy az elmúlt nyolc év alatt elverték a fõnyereményként hazavitt 1,8 millió fontot, vagyis 648 millió forintot, és elszegényedtek. A nyeremény után Roger vállalta, hogy kezeli a hirtelen jött vagyont. Elõször megvásárolt egy lenyitható tetejû Porschét, és persze egy 300 négyzetméteres udvarházat is Nyugat-Yorkshire-ben, ami 270 ezer fontjába, vagyis 97 millió forintjába került.
Állását otthagyta, otthon maradt nyolc és hatéves kislányával, és rockzenészi karrierbe kezdett. Egy lemezt is kiadott a saját költségen, amelybõl mindössze 600 példány fogyott el. Közben Lara a maguk nyitotta szépségszalon-hálózatot vezette.

Roger az üzleti befektetésekhez nem értett, hibát hibára halmozott. A szépségszalonokkal félmillió font, vagyis 180 millió forint adósságot halmoztak fel. Roger és Lara szabályosan meggyûlölték egymást. A férfi a szüleinél húzta meg magát, a számláján összesen hét font, vagyis alig több, mint 2500 forint van, már tartásdíjat sem tud fizetni.

Lara utolsó megmaradt vagyontárgyukat, az udvarházat árulja, de ha egy hónapon belül nem talál rá vevõt, a bank ráteszi a kezét, és egy fillért sem lát többé belõle.