2024.04.19. - Emma

Romokban Ozzy és Sharon Osbourne házassága

Romokban Ozzy és Sharon Osbourne házassága
Romokban Ozzy és Sharon Osbourne házasságaA sztárvilág egyik legstabilabbnak hitt házassága romokban van, miután Ozzy és Sharon Osbourne különköltöztek. Az elmúlt fél évet valószínűleg az Osbourne-klán mindegyik tagja elfelejtené, ha tehetné. Az egészségügyi problémáik után újabb csapás érte a családot. Ozzy és Sharon házassága tönkrement, és több mint három évtizedet követően külön élnek. Azt nem tudni mi vezetett a házassági válsághoz, de annyi biztos, hetek óta nem találkoznak és már jó ideje a jegygyűrűiket sem hordják. Ozzy ezzel nem csak feleségét, hanem kitűnő menedzserét is elveszítette egyben.
A Sötétség hercege egy bérelt házban, míg az angol X-Faktor és az amerikai Csillag Születik exzsűritagja egy hotelben tölti a napjait. Egymással pedig nem hajlandóak beszélni, és hetek óta nem is találkoztak.
Azt nem tudni, hogy mi vetett végett a megingathatatlannak hitt házasságnak, de már hónapok óta veszekedéssel telt minden együtt töltött percük. Sőt már a jegygyűrűiket se hordják jó ideje.
Ha válásra kerül a sor, akkor Ozzy kénytelen lesz a vagyona nagyobbik felét odaadni Sharonnak, és elképzelhető, hogy a karrierje is hanyatlásnak indul majd. A rocklegenda fellépéseit, médiamegjelenéseit és gyakorlatilag minden munkáját az asszony intézte menedzserként évtizedek óta. Olyan helyettest pedig nem lesz egyszerű találni, aki tökéletesen át tudja venni a feladatait.