2024.03.29. - Auguszta

Egy SMS miatt bukott le Miley Cyrus kedvese

Egy SMS miatt bukott le Miley Cyrus kedvese
Egy SMS miatt bukott le Miley Cyrus kedveseEz a Disney-üdvöske, Miley Cyrus válasza vőlegénye félrelépésére. Miley Cyrus nem sokat gondolkodott, amikor egy véletlennek köszönhetően észrevette vőlegénye telefonján az egyértelmű üzenetet. Hogy ez a véletlen valójában Miley kutatókodásának köszönhető-e vagy sem, vagy egy egyszerűen vőlegénye Liam intézte így az ügyet, arról nem szólnak a hírek. Tény, hogy néhány héttel ezelőtt felröppent a hír, miszerint az álompáros, azaz Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata inogni látszik. A legújabb hír szerint Liam egy SMS-sel bukott le.
Egyre többet tudtunk meg róluk, kiderült, hogy Miley gyakorta nem viseli jegygyűrűjét, Liam pedig egyre nehezebben viseli választottja ilyen-olyan mániáit. Majd nem sokkal ezt követően Cyrus cáfolta a híreket: együtt vannak, jól vannak, tette hozzá, lassacskán pedig már az esküvőt készítik elő. Ennek azért némileg ellentmond Cyrus édesapjának nyilatkozata, amelyben hosszasan fejti ki, milyen jó barátságban is van egymással a két fiatal, de esküvőben - pont az életkoruk miatt - még fölösleges gondolkodni.
Ehhez képest már szinte nem is meglepő a legújabb hír, miszerint Liam egy elcsípett SMS-sel bukott le Miley előtt. A vőlegény January Jonestól kapta a félre nem érthető üzenetet.

"Miley először képtelen volt elhinni, sírt és dühöngött" – mesélte a színésznő egyik ismerőse. Liam az idei Oscar-partyn ismerte meg Jones-t, állítólag már akkor flörtöltek egymással. Levelezni is kezdtek, erről Miley tudott is, de Liam állította, hogy menyasszonyának nincs oka a féltékenységre. Miley akkor megnyugodott, ámde a most elcsípett SMS azt erősítette meg: Liam vélhetően megcsalja a nála egyébként hét évvel idősebb nővel. Miley válasza is egyértelmű volt a csalásra: azonmód felbontotta a jegyességet.