2024.03.28. - Gedeon, Johanna

250 millió dollárt követel Shakirától volt kedvese

250 millió dollárt követel Shakirától volt kedvese
250 millió dollárt követel Shakirától volt kedveseMinden jel arra mutat, hogy nem tudott egymástól szépen elválni Shakira és Antonio de La Rua. Az énekesnőtől 250 millió dollárt követel az exvőlegénye. Shakira tizenegy évig élt együtt az egykori argentin elnök fiával, de még két évvel az eljegyzésük felbontása után is a bíróságon pereskednek. Ezúttal az énekesnőt perelte be a volt párja, mondván annak idején ő segített beindítani Shakira karrierjét. A férfi azt állítja, hogy tanácsadóként sokat tett Shakiráért, többek között neki köszönheti a milliós nagyságrendű szerződéseket.
Shakira volt kedvese úgy látszik nem tudott belenyugodni a szakításba, sorra mennek a perek az énekesnő és az exvőlegénye között. Antonio de La Rua jelenleg 250 millió dollárt követel Shakirától, amiért pályája elején ő indította be Shakira karrierjét, illetve neki köszönheti a milliós nagyságrendű szerződéseket az énekesnő.
Az énekesnő azonban arra kérte a bíróságot, hogy ejtsék az ügyet, hiszen hamisak az ellene felhozott vádak. A sztár bizonyítékokat sorakoztatott fel, hogy 2000-ben, amikor megismerte De La Ruát, akkor ő már ismert volt, és szépen haladt a karrierje.
A férfi azonban azt mondja, hogy a Hips Don’t Lie címû slágert Shakira neki köszönheti, és ezzel vált világhírűvé. A pár nem először pereskedik. Tavaly Shakira sikkasztással vádolta meg az exét, aki már korábban munkaügyi pert indított a sztár ellen.