2024.03.29. - Auguszta

Nyolc alkalommal menekült meg a halál elől a fiatal brit férfi

Nyolc alkalommal menekült meg a halál elől a fiatal brit férfi
Nyolc alkalommal menekült meg a halál elől a fiatal brit férfiMacskaembernek is nevezik azt a fiatal brit férfit, aki az elmúlt két évben nyolc alkalommal jött vissza a halál torkából. Elmondása szerint,ő a világ legnagyobb szerencsétlen mázlistája. Az életveszélyes események sorozata 2011-ben kezdődött, mikor búvárbalesetet szenvedett. Fejét éles kövekbe vágta, nyaka pedig eltört. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kerülése után négy szívinfarktust kapott és leállt a szíve. A szervezetét annyira megviselte a trauma, hogy ezt követően kómába esett. Úgy tűnik, kilenc élete van, mint a macskáknak.
A 25 éves fiatal 2011 óta nyolcszor nézett szembe a halállal, ám minden alkalommal megmenekült. Úgy tűnik kilenc élete van, mint a legendák szerint a macskáknak, Matthew Hawksley-nek.

Az első eset még két éve történt, amikor búvárkodás közben szenvedett balesetet, eltört a nyaka, valamint a kórházba kerülés után négy szívinfarktuson esett át. Ha ez nem lenne elég, ezután kómába esett.
Három hétig lebegett élet és halál között, majd magához tért. Hónapokig kórházban kellett maradnia, ami alatt újabb halálos veszéllyel kellett szembenéznie. A klinikán húsevő baktérium került a szervezetébe, és súlyos tüdőgyulladást kapott. Az orvosok sem hitték, hogy mindkét betegséget legyőzi, ám sikerült neki.

Hosszú kórházi kezelés után végre hazaengedték, de az szabadság nem tartott sokáig. Nem sokkal később egy csomót észlelt heréjén, amiről kiderült, rákos daganat. Ismét visszatért a kórházba, hogy legyőzze a halálos kórt.

Most, közel két kórházban töltött év, és nyolc csodával határos megmenekülés után, a férfi a legszerencsétlenebb mázlistának nevezi magát. - Ha tényleg olyan vagyok mint egy macska és kilenc életem van, akkor nagyon kell vigyáznom most, mert ez az utolsó esélyem – nyilatkozta.