2024.03.29. - Auguszta

Lebukott Kanye West, a szeretője kitálalt a viszonyukról

Lebukott Kanye West, a szeretője kitálalt a viszonyukról
Lebukott Kanye West, a szeretője kitálalt a viszonyukrólAmennyiben a 24 éves kanadai modell, Leyla Ghobadi nem valótlanságokat terjeszt Kanye Westtel folytatott flörtjéről - most elég nagy lehet a baj a Kardashian-házban. A fiatal modell még 2012 júliusában találkozott a rapperrel, Kanye a show-ján táncoló tömegben szúrta ki magának a gyönyörű modellt. Megkerestette a lányt és meghívást küldött neki a backstage-be, mindezt úgy, hogy barátnője Kim is jelen volt a koncerten. A rapper meghívta egy koktélra,majd közölte is vele, utána a szállodai szobába várja.
"Visszautasítottam, úgy éreztem egyenesen lerohant" - mesélte most Leyla. Ekkor West hangnemet váltott, és felajánlotta, hogy a lány másnap este barátaival együtt a teljes koncertet a backstage-ből nézhesse végig. Erre már Leyla nem mondott nemet.

Később a rapper azt mesélte a modellnek, kapcsolata Kimmel kizárólag a nyilvánosságnak szól, valójában semmi komoly nem köti a celeblányhoz. Ennyi pedig pont elég volt a modellnek, hogy aznap este már Kanye ágyában kössön ki.

"Egy kicsit kilazultunk, és a következő dolog, amire emlékszem, az az, hogy mindketten meztelenek vagyunk és szexelünk" - idézte fel az éjszakát Leyla.

A kérdés már csak, vajon miért pont most tálalt ki mindezzel a modell. Leyla erre készségesen megadja a választ: "Szörnyű dolog ez, lerombolhatja a Kardashian családot. De ha én Kim Kardashian lennék és gyermeket várnék, ezt tudni szeretném."