2024.04.25. - Márk

Szulák Andrea tanítványa, Farkas Zsolti nyerte Az ének iskoláját

Szulák Andrea tanítványa, Farkas Zsolti nyerte Az ének iskoláját
Szulák Andrea tanítványa, Farkas Zsolti nyerte Az ének iskolájátNyolc hét után lezárult a TV2 gyerekeknek rendezett tehetségkutató műsora. A 17 gyerek közül Szulák Andi egyik pártfogoltját, a 14 éves Farkas Zsoltit hozták ki győztesnek. Farkas Zsolti örömkönnyekkel küzdött, amikor kimondták: a 17 énekespalánta közül őt találták a legalkalmasabbnak arra, hogy osztályelső legyen Az ének iskolájában. Zsolti küzdött, s minden műfajban bizonyított: a pop, a dzsessz, de még a rap is kitűnően ment neki. – Zsolti a talpától a zselés haja tetejéig maga a zene. Büszke vagyok rá, mert benne a szív és az ész együtt van meg – mondta „Andi néni”.
Szulák Andrea tanítványa, a 14 éves Farkas Zsolti lett a vasárnapi Ének iskolája döntőjének az abszolút győztese. A műsorban nem hirdettek ki második és harmadik eredményt, hogy a gyerekek úgy érezzék, az összes többi versenyző második lett a mezőnyben, szóval voltaképp mindenki nyert. Az augusztus 20-i állami ünnepségen az összes kis énekes fellép majd, zenei továbbképzésükről a jövőben is gondoskodik a csatorna, Farkas Zsolti pedig ösztöndíjban részesül.

Zsolti többször a hét végi fináléban is levette a tanári kart a lábáról, s mindenkit végleg meggyőzött.A srác legfőképp a döntőben előadott dalával, a Jégszívvel vette le a zsűrit a lábáról, Szulák Andrea és Szandi is sírni kezdett.