2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Fogyókúrából szerelem, több mint 200 kilót fogytak együtt

Fogyókúrából szerelem, több mint 200 kilót fogytak együtt
Fogyókúrából szerelem, több mint 200 kilót fogytak együttJo Johnston és Shaun Palmer a Bedfordshire-i klinikán ismerkedett össze, és a kilókkal folytatott harc közben egymásba szerettek. „Diétákról beszélgettünk, és hirtelen azt vettük észre, olyan, mintha már évek óta ismernénk egymást” – árulta el a brit fiatalasszony, aki ugyan még férjnél volt az orvosi kezelés kezdetén, ám úgy érezte, hogy Shaun jobban megérti, és támogatja, mint eddigi párja. Mihelyst befejezték a kezelést, valamint túl voltak mindketten a gyomorgyűrű-műtéten, igazi randevúra is sort kerítettek: elmentek egy parkba sétálni, és fagyiztak egyet.
A fogyókúra során a 32 éves Joe – aki 9 éves kora óta küzd a pluszkilókkal – 209 kilóról 82-re fogyott le, míg barátja, Shaun – aki 25 éves korában túlélt egy szívinfarktust – 241-ről 133 kilóra. Azaz összesen 235 kilótól szabadult meg közösen a brit szerelmespár.

Az Aberystwyth-ban élő párocska most már az esküvőre készül, de addig is közösen birkózik meg a fogyókúrával. A ruhatárukat már lecserélték, sőt az étkezési szokásaikon is drasztikusan változtattak. Többé már nem esznek meg ágyba bújás előtt fél doboz fagyit, egy hatalmas tábla csokit, négy zacskó chipszet, négy karéj kenyeret négy tojással, s nem öblítik le mindezt 6 liter kólával.