2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Biciklis gázolta el Nicole Kidmant

Biciklis gázolta el Nicole Kidmant
Biciklis gázolta el Nicole KidmantA színésznő részt vett a New York-i Fashion Week keretein belül a Calvin Klein Show-n és a szállodába visszatérve történt az incidens. Nicole a földre esett, amikor elütötte Carl Wu, aki nyilvánvalóan azon versenyzett, hogy megpróbálja a lehető legjobb képet készíteni a csillagról. Az információk szerint, Nicole nagyon dühös volt, és feljelentést akar tenni a paparazzo ellen. A rendőrséget és a mentőket is kihívták, akik azonnal kezelték Nicole kisebb sérüléseit. A sztár bicegve ment be a hotel ajtaján, csak az egyik lábán viselve a magassarkút.
Asszisztensei segítették fel a színésznőt, miközben dörzsölgette jobb lábát és láthatóan fájdalmasan érintette az ütközés. A biztonsági őr Wu kerékpárjával birkózott, miközben a férfi a földön elterülve feküdt. New Yorkban tilos biciklizni a járdán, így a szemtelen fotós több bakit is elkövetett.

A színésznő minimális sminkben, egy kis rózsaszín szájfénnyel és galambszürke ruhában jelent meg vékony aranyövvel, amely gyönyörűen kiemelte alakját.