2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Folyamatosan szabadul meg 20 kiló súlyfeleslegétől Drew Berrymore

Folyamatosan szabadul meg 20 kiló súlyfeleslegétől Drew Berrymore
Folyamatosan szabadul meg 20 kiló súlyfeleslegétől Drew BerrymoreDrew Barrymore kislánya születése után azt nyilatkozta, nem siet a fogyással, hiszen nem rohan sehová. Villámdiéták és túlzásba vitt edzés helyett inkább Kimberley Snyder dietetikus segítségét kérte, akinek módszerével fokozatosan szabadult meg a pluszkilóktól, miközben szervezete megtisztult és új energiákkal töltődött fel. „Imádom Kimet, és kisgyerekes anyukaként az ő programja szerint élek. Csodálatos nő, és örülök, hogy kapcsolatba kerültem vele” – nyilatkozta boldogan Drew, aki tavaly szeptember 26-án hozta világra kislányát, Olive-ot.
„20 kilót szedtem fel a várandósságom alatt, de eldöntöttem, hogy lassan, és az egészségemre ügyelve szeretnék ettől a feleslegtől megszabadulni – mondta. Majd hozzátette – El kell felejteni a túlzott elvárásokat, hiszen milyen szülő lesz abból a nőből, aki a tükörbe nézve csak bántani tudja önmagát?”

A 37 éves színésznő úgy érzi, nagy segítséget kap dietetikusától, aki megerősítette őt a lassabb, de biztosabb fogyás eredményességében. „Megváltoztatta a táplálkozási szokásaimat. Élvezem az étkezéseket, de sokkal egészségesebb falatok kerülnek a tányéromra. Sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonaféléket eszem. A zöld smoothie-ját pedig minden reggel megiszom, és nagyon szeretem” – árulta el.

„Ez nemcsak finom, hanem könnyű is elkészíteni. Már szinte zöld smoothie-fanatikus vagyok, ami tényleg ízletes, feltölt energiával, és hozzájárul ahhoz, hogy az emésztésem is rendben legyen. Kimtől megtanultam, hogyan lehetek önmagam, csak még jobb verzióban. Most nagyon boldog vagyok” – lelkendezett a világsztár.

Drew boldogságához egyébként az is hozzájárul, hogy anyukaként nap mint nap rengeteg öröm éri. „A kislányunk egy csoda. Én pedig mindenben örömömet lelem, a pelenkázástól az etetésig. Imádok Olive-val babázni” – mondta.
Majd hozzátette, igyekszik minden pillanatot megélni. Illetve mindig nyugodtan és boldogan veszi a karjába a kicsit, mert a babák állítása szerint sokkal érzékenyebben reagálnak arra, ha a szülők stresszesek. „Szeretném, ha úgy érezné, hogy aki boldog, az szépséget és magabiztosságot fog sugározni magából” – mondta.

A színésznő várandóssága alatt sem hagyott fel teljesen a mozgással: jógázott, gyalogolt, de arra mindig ügyelt, hogy csak annyit mozogjon, ami neki és a babának is jól esik. Nagy pocakkal is látogatta kedvenc jógastúdióját, és napjainkban már valószínűleg gond nélkül váltogatja kedvenc mozgásformáit, vagyis táncol, jógázik, pilateszezik vagy úszik.