2024.04.19. - Emma

Nagy-Britannia legnépesebb családja: úton a 17. gyermek

Nagy-Britannia legnépesebb családja: úton a 17. gyermek
Nagy-Britannia legnépesebb családja: úton a 17. gyermek Sue Radford és férje, Noel mindig is sok gyereket szerettek volna, de soha nem gondolták, hogy ilyen népes lesz a család. Sue még csak 11 hónapja adott életet legkisebb fiuknak, Caspernek, de jövő áprilisban újabb jövevénnyel bővül majd a család. A nemét még nem tudják, de mindketten „el vannak ragadtatva" az újabb gyermekáldástól. Hiába számít gyakorlott kismamának, Radford ugyanolyan reggeli rosszulléttel küzd, mint első gyermekével. A pár egy pékséget üzemeltet; egy volt gyermekotthonban laknak, és egy minibusszal szoktak kocsikázni.
A kisbaba érkezését 16 testvér, kilenc fiú és a hét lány várja: Chris (24), Sophie (19), Chloe (18), Jack (16), Daniel (14), Luke (12), Millie (12), Katie (10), James (9), Ellie (8), Aimee (7), Josh (5), Max (4), Tilly (3), Oscar (2), és a kis Casper, aki most 11 hónapos.
Radford egyébként 14 évesen esett először teherbe; mivel ő és párja is árvák voltak, nem akartak abortuszt, és elhatározták, hogy közösen nevelik fel a bébit. Négy évvel később össze is házasodtak, és jöttek sorba a gyerekek. Casper, a legfiatalabb mindössze 16 perc vajúdás után született meg.

Ráadásul tavaly már nagyszülők lettek; Sophie, a legidősebb lány egészséges kislánynak adott életet, akit Daisy-nek nevezett el.