2024.04.20. - Tivadar

Miley Cyrus újra szingli

Miley Cyrus újra szingli
Miley Cyrus újra szingliA mostanság botrányos dolgokat művelő énekesnő menedzsere hivatalos közleményben tájékoztatta az újságírókat, hogy Miley újra szingli. A pár a 2010-es Utolsó dal forgatásán szeretett egymásba és 2012-ben Liam megkérte Miley kezét. Egészen idén év elejéig a lagzit tervezgették, amikor szárnyra kaptak a pletykák, hogy féltékenység miatt megromlott a kapcsolatuk. Liam sokat forgatott (Éhezők viadal trilógia szereplőjeként) Miley pedig készülő új albumjával foglalkozott. A pár bizonygatta, hogy minden rendben köztük, ám ritkán látták őket együtt.
A közeli ismerősök szerint az vezetett a szakításhoz, hogy nem tetszett Liamnak Miley új botrányos életvitele.

"Nagyon viharos kapcsolat az övék. Egyszerűen elfáradtak. Az esküvőt nem mondták le, de a helyzet nem túl fényes" - mondta. A bonyodalmak egyébként már egy jó pár hónapja kezdődtek. Miley teljesen megőrült, Liam-et pedig hírbe hozták January Jones-szal is.
Tény, hogy együtt utoljára augusztus elején, egy filmpremieren mutatkoztak, azóta se a közösségi oldalakon, de hétköznap nem mutatták annak jelét, hogy együtt lennének. "Miley megjelenése nem szexi, inkább olyan, mint egy bazári majom. Liam-nek komolyan beindult a színészi karriere, Miley meg totál vicc, amit művel" - magyarázta a lehetséges szakítás okát a bennfentes.