2024.04.18. - Andrea, Ilma

Tudomást sem vesz öccséről Jennifer Aniston

Tudomást sem vesz öccséről Jennifer Aniston
Tudomást sem vesz öccséről Jennifer Aniston Jennifer Aniston magánéletéről szinte napi rendszerességgel írnak a bulvárlapok és -oldalak. Azt azonban mégis kevesen tudják csak, hogy két féltestvére is van. Nagyon szívesen nem is beszél róluk, ami bátyja, John esetében a férfi kérése, míg öccsét inkább maga Jen titkolná el. Az apja második házasságából született Alex ugyanis a legkevésbé sem illik az ő visszafogott, elegáns stílusához. A huszonnégy éves fiú ugyanis egy nomád körülmények között élő punk, aki minden téren szabadelvű, és nem hagyja, hogy a törvények vagy a szabályok korlátozzák.
A tetőtől talpig kitetovált, rendezetlen külsejű AJ szintén nincs nagyon oda híres nővéréért. Egész gyerekkorában azért keresték a társaságát, vagy éppen gyűlölték, mert ő a Jóbarátok Rachelének az öccse.
Így nagyon nem is szereti emlegetni mostanság, hogy ki van a rokonai közt. Sőt Jenniferrel nem is beszélt évek óta, és utoljára 2004-ben volt köztük rendezett a viszony, amikor még Alex egy visszafogott tini volt. Ezen állapoton pedig a legkevésbé sem szeretne változtatni egyikük sem, ugyanis mindketten szégyellik a másikat a környezetük előtt. Jen nemcsak az öccsével ennyire ellenséges a famíliából, hanem a tulajdon anyjával is.