2024.04.25. - Márk

Jennifer Lopez sztárallűrjei

Jennifer Lopez sztárallűrjei
Jennifer Lopez sztárallűrjeiAz amerikai sikerműsor dolgozói pedig most megtapasztalják milyen nehéz természete is van Jennifer Lopeznek, ugyanis az énekesnő egy kilométeres listát adott nekik, melyen a díva őrületes kívánságai vannak felsorakoztatva. Kéréseit pedig egytől egyig teljesíteniük kell. A 44 éves sztár 17,5 millió dollárt kap egy „American Idol” évadért, de számára ez sem elegendő, így a stábnak kb. 17 millió extrakérést kell megvalósítania. Íme, pár példa: az öltözőbe 100 darab illatos gyertya kell, darabjuk 80 dollárba kerül.
A stylistja 10 000 dollárt kap műsoronként, de ez még semmi. Most jön mindennek a teteje: Jennifer Lopez nem akarja, hogy bárki is ránézzen! A díva komolyan gondolja kérését, ugyanis ha a stáb közül valaki a szemébe mer nézni, akkor arra lesújt Jennifer haragja.
Ezeken kívül természetesen kis barátja, Casper Smart sem maradhat ki a jóból, így őt háttértáncosként alkalmazzák, méghozzá adásonként 15 000 dollártért. JLo biztos megunta, hogy mindig zsebpénzt kell neki adnia, így elintézte, hogy egy ideig valaki más tartsa el Mr. Smartot.

Ezek a sztárallűrök először hihetetlennek tűnhetnek, de ahogy mondani szokás: "nem rezeg a haraszt, ha nem fújja a szél".