2024.04.24. - György

Miley Cyrus pártfogásába vette Justin Biebert

Miley Cyrus pártfogásába vette Justin Biebert
Miley Cyrus pártfogásába vette Justin BiebertMiley Cyrus nem éppen a legjobb példakép, de az énekesnő úgy döntött, hogy nagyon szívesen patronálja Justin Biebert! Cyrus szerint Biebert azért nem ismerik el az emberek, mert még kisfiúnak tartják, aki nem tud mit kezdeni a nehézségekkel, valamint a reflektorfénnyel. De az énekesnő komoly tanácsokkal fogja ellátni az ifjút, hogy hogyan ne tűnjön viccesnek a kamerák előtt. Egyébként általában az énekesnő is megerősítést vár a ruháival kapcsolatban. Kanye Westtel az elmúlt időkben nagyon jó haverok lettek, és ha Cyrusnak valamilyen ügyes-bajos gondja van, Kanyét hívja fel.
" Valahogyan olyan jó bensőséges kapcsolat alakult ki kettőnk között. Ha bármi problémám van, rögtön őt hívom: Szerinted jó, hogyha ezt a szettet veszem fel? Szerinted ez király? Mit gondolsz, ezzel a sráccal káne együtt dolgoznom?"


Miley így nyilatkozott az ügyről:

" Nem vagyok sokkal idősebb, mint ő, így simán egyengethetném az útját. Nagyon nagyon igyekszik, viszont az emberek egyszerűen nem veszik komolyan. De, most komolyan... tud dobolni, tud gitározni, és szerintem fantasztikus hangja van. Én csak nem szeretném, hogy az élet kibabráljon vele. Justin egy igazi csillag, de még hosszú utat kell megtennie ahhoz, hogy igazi művész lehessen"

- mondta a 20 éves énekesnő.