2024.04.19. - Emma

Szinte mindenét nyerte a játékfüggő brit nő

Szinte mindenét nyerte a játékfüggő brit nő
Szinte mindenét nyerte a játékfüggő brit nőHa nem hisznek a különböző nyereményjátékok nyerési esélyeiben, kérdezzék csak meg a brit Kim Searlet. A nő húsz év alatt harmincötmillió forintot nyert különböző reklámjátékokon. Saját elmondása szerint is játékfüggő a brit Kim Searle, aki megszállottja a különböző nyereményjátékoknak. Szinte bármilyen felhívásra jelentkezik, így naponta körülbelül száz esélyt ragad meg a nyerésre. Szenvedélye még 1989-ben kezdődött, amikor egy helyi újsághirdetésben lehetett pályázni egy mikrohullámú sütőért.
Ám ő – a többséggel ellentétben – nemcsak játszik, hanem nyer is. Megszállottságának köszönhetően járt már Ausztráliában, Disneylandben, Hawaiin és több európai országban is, mindezekért pedig egy fillért sem kellett fizetnie. De nemcsak utazásokat, hanem tévéket, játékgépet, ruhákat és megszámlálhatatlan kütyüt is postáztak már a címére. Searle megnyerte az egész konyháját, még a konyhabútorért sem kellett fizetnie.


– Tudom, hogy függő vagyok, de nem tudok leállni. Még a kis cukorkák csomagolását is összegyűjtöm és visszaküldöm. Minden este átolvasom az internetet és a különböző magazinokat, összegyűjtöm az élelmiszereken lévő nyereményjátékokat, de még a tévét is csak arra várva nézem, hogy mit lehet nyerni. Még a nyaralások alatt sem állok le – mesélte el Sears.

A nő ezt a hétvégét egy wellness szállóban tölti családjával, amit természetesen egy nyereményjátékon gyűjtött be.