2024.04.19. - Emma

70 évet várt a katona, hogy visszaadja az ellopott képet

70 évet várt a katona, hogy visszaadja az ellopott képet
70 évet várt a katona, hogy visszaadja az ellopott képetA katona a lány lakásából tulajdonította el a bekeretezett fényképét. Elvitte magával a háborúba, majd 2013 visszaküldte neki, sok-sok virág kíséretében. Jim Williams a partiőrség egyik tagja elment táncolni Ruby Ruffal még 1943-ban Portlandben. Ruff az este után meghívta magához a fiatal fiút egy limonádéra, aki a nő vendégszeretetét kihasználta és ellopott a lakásból az akkor 22 éves lányról egy bekeretezett képet. Az idős hölgy szerint az egykori katona még ma is egy kedves úriember, ugyanis azóta már Skype-on megbeszélték a történteket.
Williams elment a háborúba, ahova magával vitte a nő képét, és állítása szerint az volt a célja, hogy visszaadja neki, ahogy Portlandbe visszatér. A férfi végül 92 éves koráig várt, és ekkora döntött úgy, ismét felveszi a kapcsolatot a nővel.

A férfi visszaküldte az idős asszonynak több tucat rózsával együtt a képet és Skype-on meg is beszélték a dolgot. Ruby elfogadta a férfi bocsánatkérését és azt mondta, Williams még ma is egy kedves úriember.