2024.04.24. - György

Verekedés miatt vették őrizetbe Chris Brown-t

Verekedés miatt vették őrizetbe Chris Brown-t
Verekedés miatt vették őrizetbe Chris Brown-tAz énekest vasárnap hajnalban vették őrizetbe, miután egy washingtoni hotel előtt megtámadt egy férfit, és eltörte az orrát. A verekedés azért robbant ki, mert az áldozat - a valószínűsíthetően magyar felmenőkkel rendelkező - Christopher Hollosy és barátja beálltak a háttérbe, amikor Chris két rajongó hölggyel fotózkodott. A poéntól Brown begurult, először homofób ordítozásba kezdett, majd keményen arcon ütötte Christophert. A férfi azonnal a földre zuhant, ahol még kapott egy párat. De állítólag meg sem próbált visszaütni.
A törött orrát pedig a mai nap folyamán meg kell műteni, annyira összeroncsolódott.

Chris menedzsmentje viszont azt állítja, hogy az énekes agya nem ok nélkül durrant el, és szó sem volt semmilyen fényképezkedésről. A két jelenlévő hölgy nem közös fotót akart a sztárral, hanem megpróbált feljutni Brown turnébuszára, azonban gyorsan letessékelték őket. Ekkor Hollosy és barátja is tettek egy kísérletet a felszállásra, de Chris testőre segítségével visszaszorította őket az utcára. Eközben tört el valahogy Christopher orra, de senki nem ütötte meg szándékosan.

Mindenesetre a kiérkező járőrök őrizetbe vették Brown-t, a testőrét és Hollosy-t is. Valamikor a mai nap folyamán kell majd bíróság elé állniuk garázdaság vádjában, addig a fogdában lesznek. Ha eljárás indul ellenük, és Chris-t bűnösnek találják, akkor négy évre is a rácsok mögé kerülhet. Ugyanis még mindig próbaidőn van Rihanna több évvel ezelőtti megveréséért.