2024.04.25. - Márk

Ilyen volt az évtized esküvője: egybekelt Kim Kardashian és Kanye West

Ilyen volt az évtized esküvője: egybekelt Kim Kardashian és Kanye West
Ilyen volt az évtized esküvője: egybekelt Kim Kardashian és Kanye WestSzombaton mondta ki a boldogító igent Kim Kardashian és Kanye West Olaszországban. A több hónapos előkészítés alatt számos pletyka kapott szárnyra az évtized menyegzőjeként is emlegetett szertartásról. Most azonban itt a pár első hivatalos esküvői fotója. Kim Kardashian és Kanye West egy meghitt, zártkörű ceremónián mondta ki a boldogító igent családtagaik és barátaik jelenlétében. A helyszínt a vőlegény választotta, aki egyenesen rajong az olaszországi Florenceért. A pár első hivatalos esküvői fotójára sem kellett sokat várni.
A boldogan csókolózó friss házasokat egy lélegzetelállító, gyönyörű fehér virágfal előtt örökítették meg. Az év esküvője címet már most méltán kiérdemelheti a reality sztár, Kim Kardashian és rapper kedvesének, Kanye Westnek ceremóniája.

Az esküvő több helyszínen zajlott le: a villásreggeli Valentino villájában zajlott, a próbavacsorát a Versailles-i kastélyban tartották. Franciaország után pedig a következő úticél Firenze volt, ide repítette a pár a násznépet, hogy velük együtt ünnepelhessenek a boldogító igen után. Egyes források szerint a Firenze-i Forte di Belvedere kastényt mintegy 420.000 dollárért bérelték ki, hogy Kim előző esküvőjének szervezője tökéletes lakodalmat rittyentsen össze a boldog párnak és népes vendégseregének.

A fellépő énekesek sem a másodosztályból kerültek ki, hiszen pénteken Lana del Rey dalolta el Kim kedvenc számát, a Young & Beautifult; a ceremónián Andrea Bocelli énekelt és a friss házasok első táncához John Legend biztosította a talpalávalót. Beyoncé és Jay-Z pedig mindenkit megleptek azzal, hogy nem vettek részt az év lagziján.