2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Durva: állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban

Durva: állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte Németországban
Durva: állatbordélyok nyílnak zoofiloknak szerte NémetországbanNyugat Európa több területén (elsősorban Németországban) a homoszexualitás és a pedofília egyes formáinak kiszolgálói után már az állatokkal való közösülés is üzletágnak számít. A Daily Mail szerint egyre terjednek az országban az állatbordélyok. A problémára Madeleine Martin hívta fel először a Frankfurter Rundschau újság figyelmét, szerinte ugyanis a törvény nem védi eléggé az állatokat, a zoofilok pedig át tudják vinni perverziójukat azzal a szöveggel, hogy ők ezt az életvitelt választották. A háziállatként tartott szexrabszolgák érzéseiket - mivel nem tudnak beszélni - nem tudják kifejezni.
Mi is az a zoofílis?! Az ember és állat közötti tényleges nemi érintkezést bestialitásnak vagy szodómiának nevezzük. A zoofília már az ókorban ismert jelenség volt. Az ókori mitológiában gyakran előforduló momentum, hogy egy állat formájában megjelenő isten elcsábítja, és megtermékenyíti az általa kiválasztott nőt. A történelem folyamán többször változott a zoofil emberek megítélése. Az állatokkal való szexuális kapcsolat először elfogadott volt, majd később a kultúrák többségében elítélték, és büntették is. Napjainkban több esetben állatkínzásért ítéltek el állatokkal közösülő embereket, míg egyes szexológusok véleménye szerint a zoofília nem betegség, hanem az átlagostól eltérő nemi vágy.

“Állatbordályok is léteznek Németországban” – hangzott Martin állítása, aki azt követeli, hogy a bestialitás minden fajtáját tiltsák be. Az állatbordélyokat természetesen nem állatbordélynak hívják, hanem erotikus állatkertnek. Itt a látogatók nem csak megnézhetik a lámákat és kecskéket, hanem akár közösülhetnek is velük. Természetesen létezik ott zoofil egyesület is, a ZETA, ami már fel is hívta a figyelmet, hogy a morális kérdéseknek nincs helye a törvénykezésben, ezért fel fognak lépni az ismételt tiltás ellen.

(forrás: Daily Mail)





Emlékeztetőül: A világon elsőként a nemzetiszocialista Németországban, Adolf Hitler utasítására vezettek be törvényeket az állatok védelmére. 1933-ban lépett hatályba a „Birodalmi állatvédelmi törvény”, majd egy természetvédelemről szóló törvényt is hoztak. Bűnténynek számított ezután a libatömés és az érzéstelenítés nélküli sakterolás is... mára a viselkedési formák egyre kötetlenebbek, ezzel együtt a zoofília terjedése is egyre nagyobb méreteket ölt.