2024.04.16. - Csongor

George Clooney beadta a derekát: kimondta a boldogító igent

George Clooney beadta a derekát: kimondta a boldogító igent
George Clooney beadta a derekát: kimondta a boldogító igentAz 53 éves színész és brit emberi jogi ügyvéd kedvese, Amal Alamuddin 90 fős esküvőjén csak a közeli hozzátartozók és barátok vettek részt, köztük Róma volt polgármestere, Walter Veltroni. Pénteken este fennakadásokat okozott, szombaton pedig gyakorlatilag megbénult az élet Velencében, ahol a nők bálványa, az ötvenhárom éves George Clooney és harminchat éves jogász kedvese, Amal Alamuddin tartják négynapos lakodalmukat. Clooney tanúja régi jó barátja, Cindy Crawford férje, Rande Gerber, a menyasszonyé nővére, Tala.
Pénteken a repülőtérről egy Amore feliratú vízitaxi vitte a párt egy luxushotelbe, ahol a sztárvendégek nagy része is megszállt. Mivel a velencei városháza körüli forgalmat hétfő délelőtt lezárják, feltehetőleg akkor lesz a polgári esküvő.

Az ara Oscar de la Renta-ruhát viselt, hétkarátos gyémánt jegygyűrűje több mint ötszázezer euróba (157 millió forintba) került. Az esküvői fotókra pedig a lapok már régóta licitálnak. A hírek szerint egy amerikai lap négyszáz millió forintnyi dollárért készíthet képeket a négynapos eseményen. A befolyt pénzt Clooney-ék jótékony célokra szánják.

Esküvőjük után a beszédes nevű Amore (Szerelem) motorcsónakkal járta be Velence lagúnáit a hollywoodi sztár, George Clooney és felesége, az ügyvéd Amal Alamuddin. A kézfogó utáni első nyilvános megjelenésükön a friss házasok el sem engedték egymás kezét, s boldogan integettek vissza a kikötőben bámészkodóknak, illetve mosolyogtak a fotósoknak.

A házaspár azt kérte vendégeitől, hogy ne vigyenek magukkal mobiltelefont az eseményre, hogy így elkerülhessék a fényképek kiszivárgását. Úgy tűnik, az egybegyűltek tartották is magukat ehhez a kéréshez, mert egyelőre nem jelentek meg fotók az egybekelés pillanatairól, de még a menyasszony ruhájáról sem.

Az ünneplés egyébként egy nagyszabású vacsorával folytatódott, a pár pedig az ajándékokat jótékonysági célra fogja felajánlani és adományként juttatja el az általuk választott szervezetekhez.