2024.04.25. - Márk

Hangoskodás a koncert alatt - a Berkinek mindent lehet!

Hangoskodás a koncert alatt - a Berkinek mindent lehet!
Hangoskodás a koncert alatt - a Berkinek mindent lehet!Hangoskodásával zavarta a nézőket Berki Krisztián, aki tévéstábbal forgatott Szombathelyen, a Savaria Szimfonikus Zenekar előadásán. Késôbb szitkozódva kergette ki a művészeket a kávézóból. Elszaladt a ló Berki Krisztiánnal. Az Édes élet stábja csütörtökön a Savaria Szimfonikus Zenekar nagy sikerű, Hollywood Classics előadásán forgatott, és viselkedése a nézőket és a zenészeket is felháborította – számolt be a botrányról a Vaol.hu. A Bors talált egy szemtanút, aki végigkövette az egész balhét. Persze az sem kizárt, hogy a Berkit pont azért fizetik, hogy műbalhéval tegye az általa látogatott rendezvényeket ismertebbé...

– Berki Krisztián az előadás kellős közepén érkezett, meglehetősen nagy zajjal. Leült, a stábja pedig forgatni kezdett vele, Berki néhány perc múlva hangosan megkérdezte: most már mehetünk? Rendkívül zavaró volt.

Ez azonban csak a nyitány volt az egykori Fradi-vezér számára, ezután mutatkozott be igazán a szombathelyi zenészeknek.

– Az előadás után a koncertterem alatti kávézóban kezdtek el forgatni, ahol már ott ültek a zenészek, akiknek az a törzshelyük. Az Édes élet stábja, amely korábban csörögve-zörögve zavarta az előadást, most megkérte a muzsikusokat, hogy maradjanak csendben, amíg forgatnak. Azt felelték, nem maradnak, mert Berki Krisztián sem tisztelte meg az ő előadásukat. Erre Berki minősíthetetlen hangnemben ordítozni kezdett: „büdös f…szopók! Takarodjatok, ha nem bírjátok ki csendben azt az öt percet!” – mesélte lapunknak a szemtanú.

A finálé meglehetősen szomorú: az agresszió hatott, a zenészek végül kimentek a törzshelyükről.
A showman tegnap elérhetetlen volt, a vele hónapok óta forgató szerkesztővel, Szekeres Péterrel viszont beszéltünk, aki másképp számolt be a csütörtök este történtekről. Szerinte Krisztián Czippán Anettet látogatta meg munka közben Szombathelyen, ahová őt is meghívták a szervezők.

– A kávézóban is szerettünk volna forgatni, megkértem a jelenlévőket, maradjanak pár percig csendben. Ugyanakkor, ha zavaró a jelenlétünk, szóljanak, elmegyünk máshová – mondta a Borsnak Szekeres.

– Egy asztalnál ült három-négy zenész, és közülük az egyik kikelt magából és odaszólt, hogy „szánalmas”, majd azt magyarázta, ha már fizetett, ő azt csinál, amit akar. Erre reagált Krisztián a maga stílusában. „Rendben, kis barátom! Köszönjük, hogy segíted a munkánkat, igazi magyar vagy. Köpjünk fel és álljunk alá!” – magyarázta Krisztián, majd jelezte, hogy továbbmegyünk. Ezt követően érkezett egy nő, aki meg azzal jött, hogy állítólag megzavartuk a koncertjét, pedig nem volt életszerű, hiszen húsz fotós kísért bennünket, látták volna, ha ilyesmi történik – mondta a szerkesztő.

Az igazgatót meglepte

A Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója azt közölte lapunkkal, hogy a forgatást előre egyeztették az Édes élet stábjával.

– Czippán Anett és Pindroch Csaba volt a Hollywood Classics című előadásunk műsorvezetője, amely az Oscar-díj-átadó hangulatát hivatott megidézni, a legsikeresebb filmek zenéivel. Berki Krisztián a bejárattól a második-harmadik sorba ült le, hozzám semmilyen negatív visszajelzés nem érkezett a viselkedéséről. Arról pedig, hogy mi történt a kávézóban, nem tudok – mondta lapunknak Mérei Tamás igazgató.