2024.03.29. - Auguszta

Ákos újra káprázatos show-t varázsolt a SZIN-re

Ákos újra káprázatos show-t varázsolt a SZIN-re
Ákos újra káprázatos show-t varázsolt a SZIN-reA második napon a Szegedi Ifjúsági Napok előadói és látogatói egyaránt kitettek magukért. A fellépők színvonalas és jó hangulatú koncertekkel szórakoztatták a fesztiválozókat, akik az első nap fáradalmait kipihenve újra hajnalig buliztak az Újszegedi Partfürdőn. Az est fénypontja Ákos koncertje volt, aki két év után tért vissza újra a SZIN-re, hogy a tőle megszokott módon megtöltse a Nagyszínpad előtti területet. Kereshetnénk a jelzőket, de csak a sorokat töltenénk. Ákos igazi profi.A Szegedi Ifjúsági Napok második napja csendesen indult, a fesztiválozók még az előző este fáradalmait pihenték ki.
Sokan késő délelőtt, vagy éppen kora délután bújtak ki a sátorból. Nap közben is rengeteg program közül válogathattak a jelenlévők. A Civil Faluban közel 50 szervezet várta az érdeklődőket különböző programokkal, játékokkal. Az aktív kikapcsolódás hívei egy különleges helyszínen, a Coca-Cola Strandparty területén töltődhettek fel, ahol számos változatos, egyedi sportolást és szórakozást nyújtó program várja egész héten a fesztiválozókat. A SZIN Rádió 88 pedig minden nap 10 és 18 óra között a fellépők slágereit játssza, emellett segít az előző napi érdekes pillanatokat feleleveníteni, és kulisszatitkokat is elárul a fesztivál életével és a zenekarokkal kapcsolatban.

Az Artúr a Live Arénában, a JackDanimalZ pedig a Mizo színpadon csapott a húrok közé 16 órakor. A két koncert végeztével a Nagyszínpadon is megkezdődött a program, ahol ezúttal a The Medley’s csapata szórakoztatta az addigra már ismét koncertekre éhes fesztiválozókat. Őket a Kowalsky meg a Vega fellépése követte, amely vidám hangulatot varázsolt a Nagyszínpad elé. Mindeközben a Live Arénában A Láma Dalai és a Hollywoodoo, a Mizo színpadon pedig a The Trousers és az Asphalt Horsemen lépett fel.

Kora este már érezni lehetett, hogy újabb nagy durranás készül, mert szépen lassan megtelt az Újszegedi Partfürdő területe. A nagy tömeg Ákos miatt érkezett, aki – a 2 évvel ezelőtti koncertjéhez hasonlóan – idén is látványelemekben gazdag, színvonalas show-t varázsolt a Nagyszínpadra, újabb felejthetetlen élményt nyújtva rajongóinak.


Ákos koncertjével egy időben a Kaukázus is megtöltötte a Live Arénát, majd Odett adott felejthetetlen előadást. Olyannyira jó hangulat volt, hogy az énekesnő lejött a színpadról, és a rajongóival együtt énekelt, akik a fejük felé emelve, kézről-kézre adva juttatták vissza a színpadra. Ezen a helyszínen az este folyamán még a Gutting Revue és a Fraser léptek fel, így egészen hajnal 4 óráig tartott a buli.

A Wake Up Szeged Party Arénában fél 10-től egészen hajnal fél 5-ig szólt a zene és váltották egymást a dj-k a lemezjátszók mögött. Itt lépett fel Apple Jr & Dudas, Francesca & Pierre, ezután Billy Sizemore következett, majd kincsesszabi és Bricklake pörgették a lemezeket hajnalig.
Mindeközben a Mizo színpadon sem állt meg az élet. Itt Dj Pet szolgáltatta a zenét, majd a Splash kérésére emelték a kezüket a 90-es évek zenéinek kedvelői, később Zoltán Erika vonzott több ezer embert a színpad elé, akik együtt énekelték a jól ismert slágereket.