2024.04.18. - Andrea, Ilma

Idén is ajánlja fel adóbevalláskor adó 1 százalékát!

Idén is ajánlja fel adóbevalláskor adó 1 százalékát!
Idén is ajánlja fel adóbevalláskor adó 1 százalékát!Adó 1 % felajánlással idén is segítsen! Hogyan ajánlhatom fel az adóbevallás idején a befizetett adóm 1 százalékát alapítványnak vagy egyesületnek? Amennyiben szeretné felajánlani adója 1%-át, egy erre vonatkozó rendelkező nyilatkozatot kell kitöltenie. Az üres formanyomtatványt megkaphatja munkáltatójától, a NAV-tól vagy a www.bevallom.hu oldalról letöltheti. A kitöltött nyomtatványt egy lezárt borítékban adja át munkáltatójának vagy helyezze az adóbevallását tartalmazó nagy borítékba, illetve elektronikusan is elküldhető a NAV részére. Hogy biztos jó helyre kerüljön a felajánlása, válasszon egy jó ügyet:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18472273-1-06

gyermekmentő, jótékonysági, adó egy százalék, adóbevallás, alapítvány adószám megadásAz alapítvány 2003-óta évente tízezernél több rászoruló családon, idős - egyedülállón, közösségen segít. A Centerke Adományozó Központban (www.centerke.hu) ruha – cipő, élelmiszer adományozás van. Az alapítvány Gyógyító Mesedoktor Csapata (www.mesedoktor.hu) kórházban fekvő gyerekek-és felnőttek gyógyulását segíti, a Sterilházuk (www.sterilszoba.hu) gyógyulást támogató céllal jött létre. Adó 1% felajánlása így az egészségvédelmi és szociális segítő programokat támogatja. Weboldalunk a www.matrixalapitvany.hu címen érhető el.

Orpheus Állatvédő Egyesület
Adószám: 18464654-1-06

állatmenhely, állatvédő, adó egy százalék, adóbevalláskor, egyesület adószámAz állatmentő egyesület 1999-óta működik. Évente 800 kutya és cica megmentésében segít minden adó 1% felajánló. A www.ebangyal.hu oldalon sok hasznos dolog mellett az örökbe fogadható állatok fényképes adatlapjai elérhetőek. Az állatvédelmi gazdikereső mellett az egyesület oktatási és szemléletformáló programja a felelős állattartást segíti, így az egyesület támogatása még inkább érdemes.
Internetes oldalunk a www.orpheus.hu címen érhető el.

Angyali.hu Alapítvány
Adószám: 18516995-1-06

adó egy százalékalapítványnak, kívánságteljesítő, kívánságteljesítés, gyermekmentésAz Angyali.hu segítő csapata beteg – nélkülöző gyermekek, rászoruló családok, segítő közösségek számára juttat támogatást. A jótékonysági szervezet kívánságteljesítő programja a www.angyali.hu oldalon ismerhető meg. Az adó 1% felajánlókkal közösen tesznek az alapítvány segítői csodát. Segítsen Ön is a rászoruló és beteg gyerekek kívánságait teljesíteni. A legapróbb adó 1% felajánlás is óriási segítség, így minden adó egy százalék felajánlók fontos részt vállal a segítő tevékenységekben.

Karitáció Alapítvány
Adószám: 19560540-1-06

adó 1 % bohócdoktorok, gyermekkórház, gyermekmentés, adóbevallás, alapítványi adószámA gyermekmentő, szociális, egészségvédelmi alapítvány fő tevékenysége 2008 óta a Gyógyító Bohócdoktorok Program, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek minél hamarabb a gyógyulás útjára léphessenek. A bohócdoktorok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára teljesen INGYENESEK. A bohócdoktorok a gyerekek mellett az egészségügyi szakdolgozókkal is foglalkoznak. Az alapítványnak felajánlott adó 1% az egész éves kórházi segítést és gyógyítást támogatja. Weboldalunk a www.bohocdoki.hu címen érhetők el.

Az adó 1% felajánlása nagy segítség, támogatását a jótékonysági programokat megvalósító egyesületek / alapítványok nevében is hálásan köszönjük!

Adó 1 százalék | SZJA 1 százalék felajánlás | Adó 1% | SZJA 1% felajánlás | bohócdoktorok | alapítvány | állatmenhely | állatvédő | egyesület | gyermekmentés | jótékonykodás |

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a jótékonysági, egészségvédelmi, gyógyító, szociális, állatvédelmi szervezetek valamelyikét.

A segítő alapítványok és egyesületek minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 % felajánlásokat is hálás köszönettel fogadják. Nekünk minden 1% fontos támogatás, az Ön adó 1 százaléka is!

Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több és jobb jótékony program létrejöhessen!

Adó1% felajánlása életet ment!Innen letöltheti a nyomtatható adó 1 %-os rendelkező nyilatkozatot:

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor. Válasszon EGY egyesületet vagy alapítványt az adó 1% felajánláshoz

Rendelkezési lehetőségek:

Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyév május 20-ig.
Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb tárgyév május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyév május 10-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje "X"-szel, és töltse ki "Az adózó neve" mezőt és "Az adózó postai levelezési címe" vagy "Az adózó elektronikus levelezési címe" mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.

Köszönjük támogatását - adója 1 százalékát, adományát!