2024.04.20. - Tivadar

Eljátszotta az aranylakodalomra szánt pénzt a hazardõr nagymama

Ungvár - Szerencsejátékon vesztette el az aranylakodalomra félretett pénzt egy nagymama a délkelet-ukrajnai Mariupolban, ezért ünneplés helyett válóper vár rá.

Egy hét maradt a nyugdíjas házaspár aranylakodalmának a megüléséig, amikor a feleség kaszinóba vitte a nevezetes évforduló megünneplésére félretett pénzt, sõt a maga és a férje havi nyugdíját is magához vette. A szerencse azonban nem szegõdött melléje, és a teljes összeget elveszítette - írta a donyecki donbass.ua internetes hírportál.
A beszámoló szerint az aranylakodalom megünneplésére félre tett pénz elvesztése volt az utolsó csepp a pohárban a hetvenkét éves nyugalmazott tengerésztiszt férj számára, aki azonnal válókeresetet nyújtott be feleségével szemben. Az ötven éves házasság felbontására irányuló kérelmét a ház ura azzal indokolta, hogy tovább nem hajlandó egy fedél alatt élni a párjával, aki minden idejét játéktermekben tölti, és emiatt elhanyagolja a háztartás vezetését is.

Mint kiderült, a nagymamát az unokája szokatta rá a szerencsejátékra, akik a nagyapja régóta a család feketebárányának tekint.