2024.04.18. - Andrea, Ilma

Százezer dollárt ajánlott fel Jennifer Hudson eltûnt unokaöccse megtalálójának

Százezer dollárt ajánlott fel Jennifer Hudson eltûnt unokaöccse megtalálójának
Chicago - Százezer dolláros (22,2 millió forint) jutalmat ígért Jennifer Hudson amerikai színésznõ hétéves unokaöccse megtalálójának.

A kisfiú, Julian King, Hudson nõvérének, Juliának a gyermeke akkor tûnt el, amikor az afro-amerikai mûvész édesanyját és bátyját múlt pénteken meggyilkolták chicagói házukban. Jennifer arra kérte a környék lakóit, hogy ha bármilyen használható információjuk van a bûnténnyel kapcsolatban, forduljanak a városi rendõrséghez.
A chicagói hatóságok elsõsorban Englewood kerületre összpontosítják keresési erõfeszítéseiket, ahol maga Jennifer Hudson is felnõtt. Eddig egy gyanúsítottat fogtak el és adtak át Illinois állam bûnüldözõ szerveinek. Ugyancsak nyomoznak a kettõs gyilkosság és a gyermekrablás ügyében William Balfour, Julia Hudson különvált férje után is. A rendõrség egyelõre nem tudja, hogy mi volt a bûntények motivációja, de valószínûleg tartják, hogy "családi ügyrõl" van szó.

Hudson három évvel ezelõtt az American Idol tehetségkutató show-ban tûnt fel, a világhírt a Dreamgirls címû musical filmváltozatában játszott szerepe hozta meg neki, amiért tavaly Oscar-díjjal tüntették ki.

Az utolsó információk szerint talált a rendõrhatóság egy halott kisfiút, aki minden bizonnyal Jennifer Hudson unokaöccse lehet.