2024.04.24. - György

Sírtak a hatoslottó nyertesei

Budapest - Felvették a hatoslottó minden idõk eddigi legnagyobb nyereményét. A nyertesek sírtak, miután az újságból értesültek szerencséjükrõl.

A 11, 18, 26, 42, 43 és 45-ös számokkal kitöltött szelvény 2 milliárd 958 millió 307 ezer 350 forintot hozott a nyerteseknek. A napokban jelentkezett a csapat képviseletében egy nõ, aki igazolta a nyereményjogosultságot. A hatalmas összeget azóta már átutalták - tudatta a Szerencsejáték Zrt.
A képviselõ nem kívánta felfedni személyazonosságát, és csak annyit árult el, hogy a nyertesek az ország középsõ részén élnek. Többesszámot használt, miután nem egyedül, hanem baráti társasággal játszott. Szerencséjükrõl az újságból értesültek, és sírtak, amikor megtudták, hogy õk a nyertesek.

Válaszaiból kiderült, hogy régebbi, rendszeres játékosok, tehát nem csupán a nagy nyeremény hatására lottóztak. Az összeg felhasználásával kapcsolatban a válaszadónak még nem voltak határozott elképzelései. Egyelõre nem tervezi sem munka-, sem lakóhelye elhagyását és eddigi életvitelén sem kíván változtatni.

Arra a kérdésre, hogy van-e bennük félelem, feszültség, hogy mások (például pénzéhes rokonok, ismerõsök, rossz szándékú emberek) tudomást szerezve szerencséjükrõl zaklatni fogják õket, azt válaszolta: nincsen.