2024.03.29. - Auguszta

Fekete Pákó hozza a formáját - gazdagabb lett egy patkányharapással

Fekete Pákó hozza a formáját - gazdagabb lett egy patkányharapással
Ahogy sejteni lehetett, Pákó kitûnõen produkálja magát, minden bizonnyal szárnyakat adva ezzel a "Celeb vagyok..." második szériájának. És hogy miért gondoljuk ezt? Már az elsõ, bevezetõnek szánt feladat során sikerült annyi bénázást elkövetnie, mint a többi celebnek eddig összesen.

Szinte kabaréba illõ módon, a bátorságpróba elsõ momentumaként úgy markolt meg egy ártatlan fehér patkányt, hogy az ijedtében és végsõ elkeseredettségében jókorát harapott a diszkók fekete gyémántjának remegõ kezébe.
Pákó ordított, sikított, visított, majd akkorát ugrott, mint Michael Jordan legszebb idõszakában. Sérülése olyannyira súlyosnak tûnt, hogy végül orvosi beavatkozásra volt szükség, bekötötték a hüppögõ pacsirta ujját.

A rémesen laposan, sok-sok könnyel és megannyi nyavalygással kezdõdõ második széria akár a csúcsra törhet Pákó áldásos tevékenysége által, nemhiába kaptak szárnyra a pletykák: Pákót direkt tartotta talonban az RTL Klub, hogy megelõzze a nézettség visszazuhanását.

Hozzátesszük, hogy amíg Tóth Gabi pánikrohamán kívül semmi más nem történik a showban, addig bizony Pákóra megváltóként számíthat a csatorna.