2024.04.20. - Tivadar

Újra vetkõzik a Beckham házaspár

Victoria férjéhez hasonlóna levetkõzik majd az Armaninak, és az Emporio Armani nõi fehérnemû kollekciójának 2009-es tavaszi-nyári kampányában lesz látható.

Az együttmûködésre alig pár hónappal azt követõen kerül sor, hogy David Beckham ugyancsak az olasz cég fehérnemûit reklámozó óriásplakátjai ellepték a világot. Armani 12 millió fontos szerzõdésajánlatára Posh Spice, tudta meg a Mirror címû brit bulvárlap csütörtöki internetes száma.
A 34 éves, háromgyermekes Victoria Beckham már túlvan az elsõ reklámfotózáson is, az eredmény jövõre kerül a divatlapok hasábjaira és a hirdetõtáblákra. A divatdiktátor Giorgio Armani szerint Posh egy rendkívül dinamikus nõ és egy valódi divatikon.

Mint a Spice Girls volt énekesnõjének egy barátja elmondta a lapnak, a hölgy mindig is rendkívül büszke volt alsónadrágban feszítõ férje fotóira, sõt szerinte kettejük közül férje a szexisebb!

„Ki is reklámozhatná jobban az Emporio Armani új, világméretû fehérnemûkampányát, mint Victoria Beckham? Victoria igazi divatikon, egy dinamikus hölgy, aki kisugárzásával csak erõsíteni fogja a világszerte terjeszkedõ Armani fehérnemûiparát” - nyilatkozta maga Giorgio Armani.

Victoria Beckham legutóbb Marc Jacobs divattervezõ reklámkampányának volt a modellje, de saját ruha-, farmer- és parfümmárkája is van.

Nem csak Mrs. Beckham vetkõzik le az Armani kedvéért: férje, David Beckham focista a divatház 2009-es õszi-téli férfi fehérnemû-kollekciójának az arca. .

"Meglehetõsen ideges vagyok, mert az anyám is megnézte"- nyilatkozta ezzel kapcsolatban David Beckham egy tévémûsorban.

"Amikor a hirdetések kikerültek, õ volt az elsõ, aki felhívott, és megkérdezte: "Mégis mit mûvelsz?" Próbáltam megmagyarázni, de nem értette meg, hogy miért vetkõztem gatyára az egész világ elõtt." - mondta a férj.