2024.04.23. - Béla

Katus Attila rosszul viseli a Szombat esti láz miatti sok próbát

Katus Attila rosszul viseli a Szombat esti láz miatti sok próbát
Katus Attila mostanában napi hat-hét órát edz, hiszen hamarosan kezdõdik a Szombat esti láz. Szujó Zoltán szavaival élve az aerobic-világbajnok "össze van esve".

A világbajnok mindent félredobott, hogy a mûsorban a lehetõ legjobb alakítást nyújtsa majd.

Napi hat-hét órát gyakorlunk, tegnap is este tízig dolgoztunk partneremmel, Molnár Andreával. Néha megállunk egy órára, hogy együnk valamit, aztán folytatjuk, mert tényleg nagyon jók szeretnénk lenni.
- Bár hozzá vagyok szokva a terheléshez, hosszú távon az ilyen edzések fárasztóak. És nem csupán fizikailag, hanem fejben is elfáradok. Egy idõ után nehéz befogadni és követni az instrukciókat.

Félek is, hogy majd azt mondják, "persze, neki könnyû, hatszoros világbajnok", de nagyon más a tánc, mint az aerobic. Máshol kell feszíteni, elengedni az izmokat, és a beidegzõdéseket nem könnyû korrigálni, ebbõl a szempontból az aerobic még hátrány is.

A beszélgetésbõl az is kiderült, hogy a fiatalember kedvese nagyon türelmes, és egy cseppet sem féltékeny Andreára.

- A legkisebb jele sem volt a feszültségnek, mindenki bemutatta a párját, partnerét. Néha meg is látogatják az edzéseket, szurkolnak, boldogok. Igaz, a párom akkor nem annyira boldog, ha este tízkor hulla fáradtan esem haza, de megérti. Hétvégén azért igyekszünk közös programokat csinálni.